Leuke weetjes...

'Deepse leu, leuke leu!'

Ik ben geboren en opgegroeid vlakbij de watermolen in het mooie stedeke Diepenheim, Deep'n op z'n Twents (er wonen Deepse leu oftewel Diepenheimse mensen).

Later heb ik voor studie en werk in Zwollle, Utrecht, Enschede,  Leeuwarden en Zutphen gewoond maar toen we terug konden naar Twente was Diepenheim snel teruggevonden. Heerlijk om er te wonen, inmiddels zelfs alweer 15 jaar.

Verliefd, verloofd, getrouwd...

In de tijd dat ik in Enschede woonde kwam ik bij café Paddys een super leuke vent tegen, René. Gevalletje liefde op 't eerste gezicht! Op 14 juni 2002 zijn we getrouwd en inmiddels zijn we heel gelukkig met onze kinderen Cas en Joost. 

Vakantiepret

Vakantie is voor ons kamperen. Texel is een favoriet eiland waar we de laatste zomervakanties graag waren. Maar nu onze kinderen wat ouder zijn vinden we een weekend weg met de vouwwagen samen ook heerlijk. En vorig jaar hebben we een weekje zon meegepikt op Mallorca, ook heel fijn en voor herhaling vatbaar!

Zorgmiep

Wat werk betreft ben ik naast trouwambtenaar ook doktersassistente in een heel fijne huisartsenpraktijk in Delden. Een echte 'zorgmiep', met heel mijn hart.  Ik wil er graag voor andere mensen zijn, helpen wanneer ze me nodig hebben. Eigenlijk is dat bij mijn huwelijken niet anders, ook dan zal ik er tijdens de ceremonie zijn voor jullie en jullie gasten!