Tarieven (niet van toepassing voor huwelijken binnen de Hof van Twente)


Willen jullie die ceremonie waar nog vaak aan wordt teruggedacht, waar nog vaak over wordt nagepraat en waar LIEFDE echt in hoofdletters geschreven is?

Dat kan, maar dat vraagt natuurlijk wel om maatwerk.

Ik wil jullie echt leren kennen, alle 'ins en outs' weten. Wie zijn jullie, wat doen jullie en waarom zijn jullie zo leuk met elkaar?

Samen maken we deze ceremonie tot een geweldige herinnering!

Mijn tarief voor deze geweldige herinnering is €995,-  (inclusief BTW, maar exclusief gemeentelijke leges en reiskosten).

Voor reiskosten bereken ik €0,40 per kilometer. 

Wil je nou nog net een beetje meer? Ook dat kan!

Wanneer jullie hiervoor kiezen zal ik twee dierbaren van jullie benaderen en de extra verkregen informatie verwerken in jullie speech. Het is ontzettend leuk om dierbaren te benaderen die me nog meer over jullie willen en kunnen vertellen! Het geeft de ceremonie echt meer inhoud en het maakt mijn speech nog verrassender en persoonlijker.  

Nog een extraatje:

Ik zal na de ceremonie de speciaal voor jullie geschreven speech verzendklaar maken (mijn 'hulpmiddelen' uit de speech halen, fonetische woorden weer even aanpassen etc) en ik zal deze naar jullie toesturen. 

De meerkosten voor deze optie zijn €275,-.

Eventuele extra kosten bij een wettelijk huwelijk:

In sommige gemeentes komt er een bode van de gemeente de trouwakte brengen. Dat is handig, het scheelt mij heel veel extra tijd, zeker als jullie op zaterdag trouwen! Er zijn ook gemeentes waar ik als trouwambtenaar zelf de akte moet ophalen en terugbrengen. Is dit in jouw gemeente het geval? Dan komen er mogelijk hotelkosten & tijdvergoeding bij i.v.m. de beperkte openingstijden van het trouwloket. Dit kost €250,- extra. Ik zal tijdig informeren hoe de betreffende gemeente het aanpakt en stel jullie daarvan op de hoogte. Om verrassingen te voorkomen mogen jullie dit vooraf natuurlijk ook zelf vragen aan jullie gemeente.