Mogelijkheden

Jullie kunnen kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Zelfstandig trouwambtenaar 

Hierbij doe ik een officiële huwelijksvoltrekking in elke gemeente binnen Nederland en word ik als BABS voor 1 dag benoemd. Check hiervoor bij de gemeente waar jullie trouwen wat de mogelijkheden zijn, dit is in elke gemeente anders. 

Let op: mijn vergoeding komt bovenop de kosten van de gemeente waarin jullie trouwen! 

Ceremonieel trouwambtenaar 

Dit is een trouwceremonie met alles erop en eraan. Jullie zijn al eerder voor de wet getrouwd maar bij deze ceremonie doen we dit gewoon nog een keertje over. Zo zien en horen al jullie gasten dat jullie echt met elkaar verder willen. We doen een jawoord, de ringen worden gewisseld en jullie en jullie getuigen tekenen een door mij gecreëerde akte. Het enige verschil is dus dat dit niet het wettelijke moment is. Maar hoe vaak wordt er gevraagd naar jullie wettelijke trouwdatum? 

Babs voor de gemeente Hof van Twente

Voor de gemeente Hof van Twente ben ik beëdigd trouwambtenaar. Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand dus oftewel Babs. Hier zal ik alleen wettelijke huwelijken voltrekken en hier krijg ik een vergoeding van de gemeente voor. Er zal geen klikgesprek bij mij thuis plaatsvinden maar natuurlijk mogen jullie mij even bellen zodat je weet wie ik ben en hoe ik klink. Ik kom voor het voorgesprek graag bij jullie thuis. Zo leer ik jullie toch een beetje kennen en kan ik daarna met zorg een persoonlijke speech voor jullie ceremonie schrijven. Jullie betalen geen extra vergoeding als ik jullie trouwambtenaar word, enkel de kosten van de gemeente.