Een zelfstandig trouwambtenaar?

Waarom zou je daar voor kiezen?

Een vraag die me vaak gesteld wordt want Karin... het is toch ook gewoon hartstikke duur als je het vergelijkt met een babs van de gemeente? Wat dan toch de meerwaarde is? Dat wil ik jullie graag uitleggen!

Traject

Als zelfstandig trouwambtenaar ga ik een ander traject in dan dat ik dat doe als ambtenaar voor de gemeente. Jullie mogen van mij verwachten dat ik echt deel uit ga maken van het team dat jullie trouwdag tot een van de allermooiste dagen uit jullie leven maakt.
Al ver voor de trouwdag leer ik jullie kennen en leren jullie mij kennen. Hebben we een klik? Durven we elkaar alles te vertellen wat nodig is om elkaar goed te leren kennen? Dan zijn we op de goede weg! Niets is zo belangrijk dan dat ik jullie echt leer kennen.

Geen standaard speech

Weet je, ik hou gewoon niet zo van een standaard speech op jullie huwelijk. En jullie echt keren kennen, dat kan ik niet in één gesprek van anderhalf uur, daar heb ik meer tijd voor nodig. Pas dan kan ik een speech schrijven die echt over jullie gaat.

Ik wil jullie liefdesverhaal vertellen, van waar het begon tot hoe ging het verder. Die 'oh-ja' momenten uit jullie levens weer opzoeken, weet je nog? 

En wat betekenen jullie eigenlijk voor elkaar? Dan heb ik het over jullie als stel maar ook kijkend naar de gezinnen waar jullie uitkomen.

Hoe belangrijk zijn vriendschappen? Waarom is die ene vriendin nou juist vandaag jouw getuige?

Wat kunnen dierbaren over jullie vertellen? Ook daar stop ik graag extra tijd in, sparren over jullie met mensen die jullie het allerbeste kennen. Dat zijn zulke waardevolle extra's die de ceremonie nog persoonlijker maken.

Kies daarom weloverwogen hoe je jullie dag willen invullen. 

Vragen?

Heb je nu toch nog vragen?

Bel, app of mail me dan gewoon even, dan plannen we een moment om daar samen nog eens over door te praten!