Waar kiezen jullie voor?

Wettelijk of Ceremonieel?

Ik ben naast zelfstandig trouwambtenaar ook babs bij de gemeente Hof van Twente. Dat maakt dat ik zowel ceremoniële huwelijken als wettelijke huwelijken mag voltrekken in heel Nederland.

Tegenwoordig kiezen veel bruidsparen er voor om op een gratis moment bij de gemeente te trouwen en op de trouwdag zelf het huwelijk ceremonieel te laten voltrekken. Op die manier kun je trouwen waar je maar wilt. En je kunt kiezen voor de trouwambtenaar die je graag wilt zonder daar bij de gemeente extra kosten voor te betalen. 

Voor alle huwelijken buiten de Hof van Twente (of het nu een wettelijk huwelijk of een ceremonieel huwelijk is) voeren we eerst samen een 'klikgesprek' bij mij thuis. Gratis en geheel vrijblijvend. Kop koffie of thee en natuurlijk iets lekkers erbij. Ik vertel van alles over mezelf en over mijn ervaring als trouwambtenaar. Jullie vertellen wat over jezelf en jullie plannen. Zo leren we elkaar al een beetje kennen en weet ik wat jullie wensen en ideeën zijn.

Klik?

Voelen we samen de klik, dan kom ik graag bij jullie thuis om jullie nog beter te leren kennen. En als jullie het leuk vinden zoek ik contact met enkele familieleden of goede vrienden om ook van hen te horen wie jullie zijn. Zijn er nog leuke anekdotes? Die wil ik natuurlijk heel graag weten! Daarna ga ik aan de slag met jullie speech. 

Natuurlijk gaat alles in goed overleg, op de trouwdag zelf moeten je helemaal op je gemak voelen. Maar ik beloof jullie, dat komt goed! 

Gaan we voor het 'klik'gesprek? Mail of bel me dan gerust. Je kunt ook bovenaan de pagina op de button klikken.